rritje rrogash

Nga 1 korriku, rriten pagat e artistëve në TKOB

Abigeila Voshtina u prezantua sot në postin e ri si drejtuese e Teatrit të Operas dhe Baletit. Në ceremoninë e prezantimit, Ministrja...