rruget

Rrugët që bllokohen në Tiranë për protestën

Partia Demokratike ka kërkuar 2 orë leje në Policinë e Tiranës për protestën e sotme, nga ora 19:00 deri në 21:00...

Cilat janë përfitimet e investitorëve strategjikë?

Nëse premton që do të investosh 5 milionë euro dhe do të punësosh mbi 80 persona në fushën e turizmit, ti...

Kursimi i energjisë kthehet në burim aksidentesh, rrugët në errësirë

Prej 2 ditësh në autostradat kryesore të vendit janë fikur dritat gjatë natës si masë për kursimin e energjisë në këtë...

Goma dimërore dhe zinxhirë, ARRSH thirrje për kujdes shoferëve

ARRSH i ka bërë thirrje për kujdes të shtuar shoferëve, pasi dëbora vijon të bjerë me intensitet mesatar në juglindje të...