ruko

“Ka një ‘boom’ anëtarësimesh”- Ruko zbulon hapin e radhës të Lëvizjes Bashkë

Mirela Ruko, kandidatja fituese e Lëvizjes Bashkë për Këshillin Bashkiak të Tiranës, ishte e ftuar këtë të shtunë në Euronews Albania,...

2 aktivistet rrëfejnë dhunën në rrugë nga 30-vjeçari

Motrat Mirela Ruko dhe Albina Ruko janë dhunuar në rrugë nga 30-vjeçari Denis Talo, të cilin nuk e njihnin personalisht. Ato rrëfejnë...