Rustem Celami

Virgjëria në ankand, Arba Gramo: Ai që e blen tregon se ka shumë lekë

Gjinekologu Rustem Celami tha se virgjëria është futur dhe në ankand. I ftuar në emisionin “Good Morning Albanians” në Euronews Albania, ai...

Gjinekologu: Burri dhe vjehrra shkojnë për të verifikuar virgjërinë e nuses

Gjinekologu Rustem Celami është shprehur se ka pasur raste kur burri dhe vjehrra kanë shkuar për të vërtetuar nëse nusja është...

Çdo grua duhet të lindë të paktën dy fëmijë, thotë mjeku

Mjeku gjinekolog Rustem Celami deklaroi se çdo femër duhet të lindë të paktën dy fëmijë, në mënyrë që një popullatë t'i...