Samiti i BE-së

Mediat e huaja jehonë samitit të BE dhe Ballkanit Perëndimor në Tiranë

Samiti i mbajtur në Tiranë më 6 dhjetor mes liderëve të Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor është pasqyruar dhe i është...

Samiti BE-Ballkani Perëndimor, firmoset marrëveshja për ‘Roaming’ mes liderëve

Mëngjesin e kësaj të marte ka nisur në Tiranë samiti i BE-së me Ballkanin Perëndimor. Në këtë samit është nënshkruar marrëveshja e...