sanksione ndaj rusëve

DASH sanksionon dy rusë për destabilizim të SHBA-së dhe aleatëve

Departamenti amerikan i Thesarit njoftoi të premten se kishte vendosur sanksione ndaj dy individëve rusë dhe katër subjekteve që i akuzon...