sanksionon

Britania e Madhe sanksionon njeriun e dytë më të pasur të Rusisë

Kushërira e Vladimir Putinit dhe njeriu i dytë më i pasur i Rusisë janë personat më të fundit të Kremlinit që...

SHBA sanksionon dy politikanë të tjerë në Ballkan

Dy politikanë të tjerë nga Ballkani janë sanksionuar nga Zyra e Departamentit të Thesarit të SHBA. Marinko Cavara, president i Federatës së...