sektor

Turqia e Kosova zotohen për realizimin e marrëveshjes për sektorin pyjor

Në kuadër të marrëveshjes së bashkëpunimit të nënshkruar vitin e kaluar mes Kosovës dhe Turqisë në sektorin e pylltarisë, një delegacion...