Sevastopoli

Putin citon Kosovën: Krimea dhe Sevastopoli kanë të drejtën e vetëvendosjes

Presidenti rus Vladimir Putin e ka krahasuar referendumin për bashkimin e Krimesë dhe Sevastopolit me Rusinë me shpalljen e pavarësisë së...