shendetesise

Lapaj-zv.ministres së Shëndetësisë: Fëmijët e Shqipërisë nuk janë për eksperiment

Avokati Adriatik Lapaj u përplas me zv.ministren e shëndetësisë Etleva Kolovani lidhur me pr.ligjin e miratuar pak ditë më parë që...

330 mijë lekë zyrtares së Shëndetësisë, në pranga 2 përfaqësues të firmës private

Me urdhër të SPAK janë arrestuar 2 përfaqësues të firmës private lidhur me tenderin që çoi në pranga sekretaren e përgjithshme...

Arben Vitia rikthehet ministër i Shëndetësisë në Kosovë

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, sot ka emëruar Arben Vitia, ministër të Shëndetësisë, të cilit i ka uruar suksese...

115 raste të reja me COVID-19

Njëqindepesëmbëdhjetë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

92 raste të reja me COVID-19

Nëntëdhjetedy qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

Dita e dytë pa asnjë rast të ri me COVID-19 në Kosovë

Në 24-orëshin e fundit nuk është shënuar asnjë rast i ri me COVID-19 në Kosovë, dhe nuk është shënuar asnjë rast...

28 raste të reja me COVID-19

Njëzetetetë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

14 raste të reja me COVID-19

Katërmbëdhjetë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

37 raste të reja me COVID-19

Tridhjeteshtatë qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

Situata e COVID-19 në vend e lehtësuar

Njëzetetetë persona janë konfirmuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën nga...

47 raste të reja me COVID-19

47 raste të reja me COVID-19 janë konfirmuar gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur...

1 i vdekur dhe 27 raste të reja me COVID-19

27 persona janë konfirmuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa një person ka humbur jetën nga ky...

45 raste të reja me COVID-19

45 qytetarë janë konfirmuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën nga...

1 i vdekur dhe 22 raste të reja me COVID-19

22 persona janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa një person ka humbur jetën nga...

Bie numri i vdekjeve nga COVID-19

76 qytetarë janë konfirmuar pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa nuk është shënuar asnjë vdekje nga...

Asnjë i vdekur nga COVID në 24 orët e fundit

87 qytetarë u konfirmuan pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...