shëndeti i zemrës

Studimi: Alternativat me risk të reduktuar përmirësojnë shëndetin e zemrës

Kalimi tek cigaret elektrike dhe pajisjet me ngrohje ulin dukshëm rrezikun e sëmundjeve të lidhura me tymosjen. Reduktimi dëmit mundëson...