shëndeti mendor

Problemet e shëndetit mendor, dyfishohen rastet e fëmijëve që kanë nevojë për terapi

Fëmijët dhe adoleshentët që kanë nevojë për terapi mbi problemet e shëndetit mendor dhe neruzhvillimit janë dyfishuar pas pandemisë së Covid...

Familjarët e viktimave: Dan Hutra ka pasur probleme mendore

Familjarët e viktimave të sotëm në Tiranë kanë deklaruar se Dan Hutra ka pasur probleme të shëndetit mendor. Gazetarja e Euronews Albania,...

Psikologia: Shqiptarët hezitojnë të tregojnë për problemet e shëndetit mendor

Psikologia Entela Binjaku tha në një intervistë për Euronews Albania se qytetarët shqiptarë kanë një lloj stepje për treguar problemet e...