shënjestër

Grabitësit gërmuan 8 metra, punonjësit e bankës pikasën dyshemenë e çarë

Personeli i bankës pikasi disa të çara në dysheme dhe lajmëroi policinë. Kështu u zbulua plani i grabitjes përmes tuneleve të nëndheshme në...