shërbimet konsullore

Ndërpriten përkohësisht shërbimet konsullore online

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme njofton se për shkak të sulmit kibernetik ndaj platformës e-Albania, shërbimet konsullore online janë...