shërimi

1 i vdekur dhe 27 raste të reja me COVID-19

27 persona janë konfirmuar me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa një person ka humbur jetën nga ky...

Asnjë i vdekur nga COVID në 24 orët e fundit

87 qytetarë u konfirmuan pozitivë me COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa asnjë person nuk ka humbur jetën...

1 viktimë dhe 23 raste të reja me COVID në Kosovë

Një person ka humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në Kosovë, ndërsa janë konfirmuar 23 raste të reja...

Bie numri i të infektuarve me COVID-19

Katër persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 296 raste të reja...

6 të vdekur dhe 602 raste të reja me COVID në Kosovë

Gjashtë persona kanë humbur jetën prej COVID-19 në Kosovë gjatë 24 orëve të fundit, ndërsa janë konfirmuar 602 raste të reja...

7 të vdekur nga COVID-19 brenda 24 orëve

Shtatë persona kanë humbur jetën nga COVID-19 gjatë 24 orëve të fundit në vend, ndërsa janë konfirmuar 1,533 raste të reja...