shije

Eksperti ushqimor: Mishi i pulës në laborator është më i shijshëm sesa ai bio

Eksperti i Industrisë Ushqimore, Abdyl Sinani thotë se mishi i pulës i krijuar në laborator është më i shijshëm sesa ai...

SHBA propozon rregullin e ri për ndalimin e cigareve me shije

Administrata Amerikane e Shëndetësisë (FDA) ka propozuar rregulla të reja për ndalimin e cigareve me shije dhe mentol. Ata ju kanë bërë...