shkeputet

Kisha e Ukrainës shpall pavarësinë nga Rusia

Kisha Ortodokse e Ukrainës ka shpallur ‘autonominë dhe pavarësinë e plotë’ nga Patriarkana e Moskës (UOC-MP), duke dënuar qëndrimin që liderët...