Shkurov

A keni frikë se Putin do përdorë armë bërthamore? Përgjigjet ambasadori i Ukrainës

Ambasadori i Ukrainës në Shqipëri dha këtë të hënë një intervistë për Euronews Albania, ku u pyet dhe në lidhje me...

S’kemi ende një vendim për njohjen e Kosovës, thotë ambasadori ukrainas

“Ukraina ende nuk ka një vendim për njohjen e Kosovës si shtet, edhe pas mbështetjes gjatë muajve të fundit”. Kështu deklaroi ambasadori...