shtatzëni

Fertilizimi In Vitro, sa sukses ka kjo procedurë

Shtatzania është një nga momentet më të rëndësishme për një çift por jo të gjithë e kanë shumë natyral dhe të lehtë këtë proces. Për këtë...

Padi ndaj mjekut? Juristja: Ka raste kur prindërit kanë lindur fëmijë me deformime

Gjyljana Bakalli tha se ka pasur mjaft raste kur prindërit kanë hedhur në gjyq spitalet, pasi mjekët nuk u kanë dhënë...

Edhe pak alkool në shtatzëni mjafton për të ndryshuar trurin e foshnjës

Pirja e sasive të vogla të alkoolit gjatë shtatzënisë mund të ndryshojë strukturën e trurit të foshnjës dhe të vonojë zhvillimin...

75 % e shtatzënive me anomali gjenetike shkojnë në abort

Emanuela Zaimi, CEO e “Down Syndrome Albania,  tha për Euronews Albania se 70% e shtatëzanive me anomali gjenetike shkojnë në abort. “Jo...

Abortet në Shqipëri shënojnë rënie nga viti në vit

Prej vitit 2015, abortet ne vendin tonë shënojnë rënie nga viti në vit Përgjegjësja e  sektorit të sëmundjeve kronike pranë IShP-së, Dorina...