shtetesi

Paralajmërimi i Berishës: Rama kërkon të shtyjë Konferencën e Dytë Ndërqeveritare

Kryetari i Partisë Demokratike, Sali Berisha ka paralajmëruar se me dhënien me koncension të shtetësisë, kryeministri Edi Rama kërkon të bllokojë...

Mbi 2400 persona kanë hequr dorë nga shtetësia e Kosovës

Mbi 2400 persona kanë hequr dorë nga shtetësia e Kosovës nga janari deri në fund të korrikut të këtij viti. Kjo është...

Rusia ofron shtetësi për banorët e Ukrainës në zonat e pushtuara

Presidenti Vladimir Putin nënshkroi të mërkurën një dekret që thjeshton procesin për banorët e rajoneve të Ukrainës Kherson dhe Zaporizhzhia, të...

Shtetësi shqiptare të huajve me kontribut në arsim, shkencë e sport

Shtetasit e huaj me kontribute të spikatura në fushën e arsimit, të shkencës dhe sportit do të marrin shtetësinë shqiptare. Vendimi u...

Shqiptarët të tretë për marrjen e shtetësisë në vendet e BE

Shqiptarët janë të tretët që kanë marrë më shumë shtetësi në vendet e Bashkimit Evropian gjatë vitit 2020 pas marokenëve dhe...