siguri kombetare

Hoxhës Ahmed Kalaja i ndalohet hyrja në RMV: Rrezik për sigurinë kombëtare

Hoxhës Ahmed Kalaja i është ndaluar hyrja në Maqedoninë e Veriut me argumentin se konsiderohet rrezik për sigurinë kombëtare. Vetë ai ka...

‘Institucionet kanë funksionuar siç duhet’, Rama iu përgjigjet kritikëve

Pas ngjarjeve në Gramsh dhe Poliçan, kryeministri Edi Rama iu është përgjigjur reagimeve që kanë ardhur nga kritikët. Sipas tij të gjithë...

A po kërcënohet siguria kombëtare e Shqipërisë? Përgjigjet eksperti

Profesor Xhavit Shala u shpreh se lajmet për sulme në Shqipëri janë normale duke qenë se në vendin tonë janë të...