siguri

Urgjente rritja e kapaciteteve ushtarake, thotë eksperti i sigurisë

Lufta Rusi-Ukrainë vijon dhe frika për përshkallëzimin e situatës në Evropë bëhet dhe më e prekshme. Në këto kushte janë disa...

Shqipëria nuk ka rol për të ndryshuar situatën Rusi-Ukrainë, thotë Arta Dade

Shqipëria nuk ka rol për të ndryshuar situatën mes Ukrainës dhe Rusisë, veç qëndrimit në krah të partnerëve që përkrahin Ukrainën. Kështu...

Macron beson në një marrëveshje për të shmangur luftën në Ukrainë

Presidenti francez Macron beson se mund të arrihet një marrëveshje për të shmangur luftën në Ukrainë, dhe se është legjitime për...