sigurimet shoqërore

505 mijë kontrata sigurimi, 2.7 mld lekë dëme janë paguar në janar-maj

Dëmet e paguara për sigurimin e makinave, pronave dhe shëndetit arritën në 2.7 mld lekë në 5 mujorin e parë, me...

Përfundon raundi i parë për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore me Kroacinë

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar se Shqipëria dhe Kroacia kanë përfunduar raundin e parë të negociatave për marrëveshjen e sigurimeve shoqërore. Rama...

Pensionistët e vetëpunësuar s’do paguajnë sigurime shoqërore

Këshillimi Publik prodhon një nga ndryshimet e para ligjore. Pensionistët e vetëpunësuar në sektorin privat, nuk do të paguajnë më sigurime...