silvi merdani

Merdani: Fluks turistësh për Krishtlindje në Berat, akomodime edhe në banesa private

Silvi Merdani, drejtore e turizimit dhe aktiviteteve, bëri me dije se ka një fluks turistësh në Berat për Krishlindje. Në një intervistë...