simbole

Ekspozoi simbole naziste, arrestohet deputeti gjerman i AfD

Një anëtar i parlamentit të Alternativës për Gjermaninë (AfD) të ekstremit të djathtë në Bavari, Daniel Halemba, është arrestuar me akuza...

‘Patriotizëm koti’, Guri: Mjaft më me simbolet e shqiponjës dhe flamurin në kurriz

Inxhineri Sazan Guri e cilëson "patriotizëm koti", mënyrën sesi disa grupe ekstremiste përdorin simbolet e shqiponjës dhe flamurin kombëtar. Në emisionin "Good...

Moldavia ndalon simbolet ruse pro luftës në Ukrainë

Qeveria moldave ka vendosur ndalimin e simboleve ruse të luftës, duke përfshirë shkronjat Z dhe V. Këto shihen si simbole pro luftës...