skema e mbeshtetjes

Qeveria e Kosovës: Çdo familje, një anëtar të punësuar

Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve në Kosovë ka hapur sot aplikimin për skemën ‘Qeveria për Familjet’. Kjo platformë synon punësimin afatgjatë...