skema e pensioneve

Interes për pensionet private, skema shtetërore thellon deficitin

Qytetarët kanë rritur interesin për të investuar në skemat e pensioneve private. Në fund të marsit numri i personave që kanë paguar...

Ekspertja Nunaj: Vetëm arnime në skemën e pensioneve, ndërhyrje për të ardhmen

Ekspertja e ekonomisë, Teuta Nunaj-Kortoçi u shpreh se deri më tani janë bërë armine në skemën e pensioneve dhe jo një...