skender gjinushi

Skënder Gjinushi rizgjedhet në krye të Akademisë së Shkencave

Skënder Gjinushi është rizgjedhur sot në krye të Akademisë së Shkencave. Mësohet se nga 53 anëtarë të Akademisë së Shkencave, 51 prej...

Zhupa: Ndryshimet ligjore në ASH, për t’i dhënë mandat të dytë Skënder Gjinushit

Deputetja e Partisë Demokratike, Ina Zhupa thotë se me ndryshimet ligjore të paraqitura nga dy deputetë socialistë, Koçi dhe Beqiraj, synohet...

ASA, pjesë e Akademisë së Shkencave? Ledi Shamku: Skënder Gjinushi refuzon dialogun

Gjuhëtarja, Ledi Shamku është shprehur kundër kthimit të Akademisë së Studimeve Albanologjike, si pjesë të Akademisë së Shkencave. Në një intervistë për...