Sociologu Gëzim Tushi

“150 persona mund të përgojojmë”, sociologu: Kaq është maksimumi sipas studimit

Sociologu Gëzim Tushi tha në “Good Morning Albanians” këtë të martë se ekziston një studim i cili thotë se njerëzit e...

I varfër dhe i lumtur? Gëzim Tushi: Ja pse është e vështirë

Sociologu Gëzim Tushi, i ftuar në “Good Morning Albania” tha se lumturia nuk përcaktohet nga paraja, e për më tepër ajo...