sokol shameti

Marrëveshja në Ohër, Shameti: Kosova ka garanci vetëm nëse anëtarësohet në NATO

Gazetari Sokol Shameti është shprehur se Kosova ka garanci vetëm nëse anëtarësohet në NATO. I ftuar në emisionin ‘Review” në Euronews Albania,...

“Kosova përpiqet të rregullojë gabimin me Asocacionin!” Shameti: S’ka marrëveshje

Gazetari Sokol Shameti tha se nuk mund të themi se kemi një marrëveshje mes Kosovës dhe Serbisë, pasi askush nuk ka...