Sophie Castriota

Pasardhësja e Skënderbeut në Australi: Dua të bëj bamirësi në Shqipëri dhe Kosovë

Sophie Castriota, e cila disa herë ka deklaruar se është stërmbesa e heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti, është shprehur se prejardhja...

Pasardhësja Skënderbeut: Prejardhja ime shqiptare, lidhje me arbëreshët e Italisë

Sophie Castriota, e cila disa herë ka deklaruar se është pasardhësja e heroit tonë kombëtar Gjergj Kastrioti, është shprehur se prejardhja...