specialisti

“Joserioz e i papërvojë”- Specialisti akuza drejtorit të stacionit në Larisa: Gënjen

"Joserioz" dhe "pa përvojë", kështu e kanë cilësuar kolegët Vassilis Samaras, drejtuesin e stacionit hekurudhor në Larisa. Në një intervistë të dhënë...