stilist

Ç’do të bëjë Rama pas përfundimit të karrierës politike?

As piktor, as basketbollist. Pas përfundimit të karrierës politike kryeministrin Edi Rama mund ta shohim si stilist. Në një intervistë për gazetën...

Yves Saint Laurent në muzetë e Parisit

Parisi dhe muzetë më prestigjiozë të qytetit po nderojnë shtëpinë e modës Yves Saint Laurent, që festoi 60-vjetorin e sfilatës së...