strategjia

Strategjia për viktimat e krimit, kompensim viktimave të trafikut e dhunës seksuale

Shqipëria ka hartuar të parën strategji ndërsektoriale për mbrojtjen e viktimave të krimit e cila synon fuqizimin viktimave të veprave penale,...

Blinken: Strategjia ruse, dështim total. Humbi influencën!

Sekretari amerikan i Shtetit bëri një seri kritikash ndaj Vladimir Putin në udhëtimin e tij në Finlandë. Në një fjalim të mbushur...

A do të “thyhet” Shkodra? Benet Beci zbulon në Euronews strategjinë e socialistëve

Kandidati i Partisë Socialiste për Bashkinë e Shkodrës, Benet Beci, ishte i ftuar këtë të martë në Euronews Albania ku foli...

Strategjia e hidrogjenit, si po përpiqet BE të lëvizë drejt energjisë së pastër

Në kuadër të tranzicionit të BE-së drejt energjisë së pastër, hidrogjeni po konsiderohet një burim kyç drejt arritjes së objektivit për...

Fetahu: Strategjia e Vuçiç dhe Serbisë në Veri për të rritur peshën në negociata

Analisti Arbër Fetahu thotë se me tensionet që po shkakton në veri presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç synon të rrisë peshën...

Strategjia e re e NATO-s: Parandalim, menaxhim i krizave dhe mbrojtje kolektive

Uniteti për një qëllim të caktuar është mesazhi që simbolizon konceptin e strategjisë së fundit të NATO-s. Aleanca përshtatet dhe ripërcakton...