strehimi

“Shpëtuam për 1 fije”, familja turke strehohet në Durrës: S’dimë ku të punojmë këtu

Songül Akay me bashkëshorten shtatzënë dhe 4 fëmijët e tyre, pasi i mbijetuan tërmetit shkatërrues në rajonin kufitar turko-sirian, kanë ardhur...

Rreth 100 mijë ukrainas strehohen në Poloni

Rreth 100 mijë ukrainas kanë kaluar tashmë në Poloni që nga fillimi i bombardimeve në Ukrainë, thotë agjencia e Gardës Kufitare...