studentet

Qyteti më i përballueshëm në Evropë për studentët

Qyteti portugez i Portos është renditur i pari si qyteti më i përballueshëm në Evropë për studentët. Një përfundim i tillë është...

Studentët kërkojnë 10 mijë lekë bonus nga qeveria për rritjen e çmimeve

Peticioni i ndërmarrë nga një grup studentësh për të kërkuar mbështetje nga qeveria për rritjen e çmimeve, ka marrë deri tani...

Studentët në Shqipëri kërkojnë 10.000 lekë mbështetje nga shteti

Studentët në Shqipëri kërkojnë një ndihmë prej 10 mijë lekësh të reja nga qeveria për të përballuar rritjen e çmimeve. Ata hasin...

‘E vështirë të bësh art në Shqipëri’, studentët ekspozitë në Vlorë

Të bësh art në Shqipëri është e vështirë. Kështu shprehet studentët e Akademisë së Arteve, të cilët duhet të konfirmohen në...

Qytetarët në protestë përpara Kryeministrisë, studentët kanë kërkesat e tyre

Qytetarët në Tiranë kanë dalë në protestë për të shtatën ditë radhazi kundër rritjes së çmimit të naftës dhe produkteve ushqimore. Protesta...

Pedagogia Mëniku: Studentët shkruajnë me gabime, të ndikuar nga anglishtja

Pedagogia Linda Mëniku ngriti shqetësimin e se të rinjtë shqiptarë shkruajnë me shumë gabime drejtshkrimore. Në emisionin “Mirëmëngjes” në Euronews Albania, znj....

Karta e studentit: Në Kosovë dhe Itali më shumë përfitime se në Shqipëri

Disa studentë në Shqipëri, Kosovë dhe në Itali, kanë treguar për emisionin “Mirëmëngjes” në Euronews Albania përfitimet që kanë nga një...

Sa e vlefshme është një kartë studenti në Tiranë?

Prej 3 muajsh, Megi Stambollxhiu studente në vitin e parë në fakultetin e Shkencave Politike, është pajisur me kartën e studentit....