studenti

Studenti: Kam 4 vite në konvikt, nuk dua një zgjidhje provizore për t’u strehuar

Rreth 155 studentë të dy konvikteve në Qytetin Studenti rrezikojnë të mbeten në rrugë, pasi godina do të rikonstruktohet. Studenti Ilvi Nasufi...

Të flasësh shqip në Serbi, studenti nga Bujanoci: Nuk jam paragjykuar për gjuhën

Borivoje Llaziç, student nga Serbia që studion gjuhën shqipe thotë se nuk është paragjykuar që ka zgjedhur të studiojë gjuhën e në...

Pazar me diplomat në Kosovë, sipas Koalicionit për Transparencë e Integritet

Në Kosovë po bëhet pazar me tema të diplomës, sipas Koalicionit për Transparencë dhe Integritet. Ata përmes një tryeze diskutuan shit-blerjen e...