stuhi bore

U bllokua nga një stuhi bore, 81-vjeçari mbijetoi një javë duke ngrënë biskota

Instikti i mbijetesës dhe seriali televiziv “Survivor”, i shpëtuan jetën një 81-vjeçari në Kaliforni. Jerry Jouret ishte nisur për në shtëpinë...