subvencione

Fermeri korçar i revoltuar: Nuk kam marrë naftën e vjetshme

Fermerët korçarë  këtë të hënë janë vendosur në radhë për të tërhequr subvencionet e naftës. Disa prej tyre kanë folur për...

Ndahen 30 mln euro subvencione për fermerët, 12 mln për naftën falas

Qeveria ka miratuar vendimin që i hap rrugë disbursimit të fondit 30 milionë euro për mbështetjen e fermerëve dhe blegtorëve gjatë...

Të rriten subvencionet për bujqësinë dhe blegtorinë, thotë Jaka

Nikolin Jaka, kreu i Dhomës së Tregtisë dhe Industrisë në Tiranë, tha për Euronews Albania se ajo që rëndon më shumë...

Në tregun e hapur rajonal fermeri shqiptar falimenton, pretendon ekspertja

Ekspertja e ekonomisë Teuta Nunaj Kortoçi tha për “Mirëmëngjes” në Euronews Albania se ndihma që po u jepet fermerëve është me...

0,3 për qind e buxhetit të shtetit për bujqësinë, thotë eksperti

Eksperti i bujqësisë Ilir Pilku tregoi për “Mirëmëngjes” në Euronews Albania se vetëm 0,3 për qind e buxhetit të shtetit shkon...

Vështirësitë e një fermeri në Shqipëri

Prej 20 vitesh fermer, Bujar Çali ka investuar në fshatin Ndroq të Tiranës në ndërtimin e serës, së bashku me gruan...

Qytetarët grekë ankohen për naftën dhe gazin, qeveria premton mbështetje

Qytetarët grekë denoncuan të enjten rritjen e çmimeve të energjisë, me konfliktin në Ukrainë që po i ngre ato gjithnjë e...