takimi me opozitën

Çfarë u diskutua në takimin e Escobar me opozitën në Kosovë?

Modalitete të zbatimit të marrëveshjes për reciprocitet në targa dhe dokumente të udhëtimit, si dhe pikëpamje për hollësitë e një marrëveshjeje...