tarelli

Shqipëria do t’u drejtohet tregjeve të reja për drithëra, thotë Tarelli

Franca, Kanadaja dhe Argjentina janë tregjet e reja të cilave do t'u drejtohet Shqipëria për të garantuar furnizimin me drithëra. Këtë e...