tarife

1,3 mld € të ardhura për 35 vjet nga tarifa e kalimit në Thumanë-Kashar

Koncesionari i segmentit Thumanë-Kashar projekton që të vjelë nga tarifa e kalimit të rrugës 1 miliard e 307 milion euro për...

Venecia spraps propozimin për taksimin e turistëve

Tarifa që turistët do të duhet të paguajnë për të hyrë në Venecia do të shtyhet për vitin tjetër, njoftuan autoritetet vendase...

Studentët në Shqipëri kërkojnë 10.000 lekë mbështetje nga shteti

Studentët në Shqipëri kërkojnë një ndihmë prej 10 mijë lekësh të reja nga qeveria për të përballuar rritjen e çmimeve. Ata hasin...

Rregullat e reja të peshkimit, debat mes zv. Ministrit dhe peshkatarit

Tre mijë lekë në muaj duhet të paguajë një peshkatar amator, që del për të peshkuar kryesisht për synim çlodhës e...

Venecia do të vendosë një tarifë hyrje për turistët

Me qëllim reduktimin e numrit të turistëve, Venecia do të vendosë një tarifë hyrëse për të parë qytetin. Sipas raporteve të mediave...