tasksim

 ‘Arnimet’ në taksim sjellin rrëmujë për bizneset e punonjësit, thotë eksperti

Fushatat për “arnime” në sistemin e taksimit janë të shpeshta, dhe ato krijojnë pështjellime për bizneset dhe profesionet e lira. Kështu u...