tatim

Deklaratë tatimore një herë në vit, për individët me pagë mbi 125 mijë lekë

Të gjithë të punësuarit që kanë një pagë mujore mbi 125 mijë lekë në muaj do të jenë të detyruar të...

Jo më taksë progresive, të vetëpunësuarit do tatohen 15% nga 1 janari 2023

Tatimi mbi të ardhurat për profesionet e lira dhe tregtarët e vegjël të vetëpunësuar do të bëhet 15% nga 1 janari...

Tatimi i punonjësve, Pano Soko: Sulm ndaj individit, jo kompanive

Ekonomisti Pano Soko e konsideron tatimin e punonjësve një sulm ndaj individit e jo ndaj kompanive. Ai personalisht tha se nëse do...