tatime

‘Hiqet si punonjës i Tatimeve”, DPT thirrje qytetarëve: Denoncojeni këtë person

Administrata Tatimore ka identifikuar individë të caktuar që mashtrojnë bizneset duke u prezantuar si punonjës tatimorë, por nuk janë të punësuar...

Tatimet nuk mbledhin dot borxhet, nga 900 milionë u mblodhën vetëm 40

Kuadri ligjor u mundëson tatimeve që të mbledhin me forcë detyrimet e prapambetura. Por, gjatë vitit 2021, 7 për qind e...

Nga sot gjoba për bizneset e vogla që nuk janë fiskalizuar

Duke filluar nga dita e sotme, 1 korrik, bizneset e vogla të cilat nuk janë të fiskalizuara do të gjobiten. Tatimet do...

25 subjekte të bllokuara në Kamëz nga tatimet

Administrata tatimore ka bllokuar 25 subjekte në Kamëz pas një operacioni me inspektime në terren. Aktivitetet që kanë qenë në kundërshtim të...

FMN: Të futet në skemën e tatimit pasuria e pajustifikuar

Fondi Monetar Ndërkombëtar i rekomandon administratës tatimore që të bashkëpunojë me organet e drejtësisë në luftën kundër krimit dhe korrupsionit. FMN thotë...

30 prilli, afati i fundit i pagesës së tatimit mbi të ardhurat

30 prilli është fati i fundit për deklarimin dhe pagesën e Tatimit mbi të Ardhurat Personale me Deklaratën Individuale Vjetore të...

Policia arreston 3 persona që i morën italianit 108.000 € përmes Call Center-it

Policia e Tiranës arrestoi një pronar Call Centeri së bashku me 3 bashkëpunëtorë, pasi mashtruan një klient italian duke i marrë...