të ardhurat

FMN: Shqipëria dhe Kosova vendet më të varfëra në Evropë

Shqipëria dhe Kosova janë vendet më të varfra në Europë. Në këtë përfundim del Fondi Monetar Ndërkombëtar, teksa krahason të ardhurat...

Turistët e huaj shpenzime rekord në Shqipëri, shifrat për 2022-shin

Turistët që erdhën nga jashtë kanë harxhuar më shumë para në vendin tonë se shqiptarët që pushuan në vend të huaj....

Taksat e paguara nga Bankers Petroleum në arkën e shtetit kapin vlerën e 890 mln $

Prodhimi i naftës në vendburimin Patos-Marinëz arriti në rreth 540 mijë tonë vitin e kaluar, pasi Bankers rifilloi shpimin e puseve...

Të ardhurat nga reklamat në YouTube po bien

Kompania mëmë e Google Alphabet raportoi ulje të të ardhurave në tremujorin e tretë, duke përmendur një rënie të të ardhurave...

Rama paralajmëron kontrolle për deklarimin e të ardhurave

Kryeministri Edi Rama paralajmëron këtë të hënë se do të ketë kontrolle për të ardhurat që qytetarët deklarojnë në shtet, duke...