të ashpra

Luftime të ashpra në Bahmut, raportohet për humbje të mëdha nga të dyja palët

Ukraina dhe Rusia kanë raportuar se kanë shkaktuar humbje të mëdha ndërsa beteja për qytetin Bahmut po vazhdon. Moska është përpjekur të...