të burgosurit

Të burgosurit mund të blejnë online

Edhe nga burgu mund të blesh online dhe kjo gjë tashmë është një fakt që aplikohet nga ata që vuajnë dënimin. Institucionet e vuajtjes së...

26 të burgosur arratisen nga burgu i Libanit

Njëzet e gjashtë të burgosur u larguan nga një burg në Libanin perëndimor të hënën, sipas mediave lokale. Ata u arratisën nga...

OKB: Edhe Rusia edhe Ukraina torturuan të burgosurit

Zyra e OKB-së për të Drejtat e Njeriut (OHCHR) tha të martën se Rusia dhe Ukraina kanë torturuar të burgosur të...

Cila është grupmosha që popullon burgjet shqiptare?

Nga rreth 5 mijë të burgosur, pjesa më e madhe janë të moshave 30 deri në 40 vjeç. Kjo rezulton të jetë...