te djathte

Pas fitores së ekstremit të djathtë, në Amsterdam protestë kundër diskriminimit 

Më shumë se një mijë njerëz u mblodhën në Amsterdam në mbështetje të grupeve që përballen me diskriminim në Holandë, pasi...

Suedia në pritje të qeverisë, pritet pozicionimi i ekstremistëve të demokratëve

Partia e Moderuar në Suedi mori të hënën ftesën për të formuar qeverinë e re, edhe pse u rendit e treta...

Ekonomi publike apo private? Çfarë preferojnë shqiptarët

Pjesa më e madhe e shqiptarëve (61.1%) mendojnë se në ekonomi pronësia duhet t’i takojë shtetit. Barometri në Euronews Albania i pyeti...

Të majtë apo të djathtë – si vetë identifikohen shqiptarët?

Gjysma e shqiptarëve (51,1%) vetë identifikohen si të majtë në bindje ideologjike, nga e majta ekstreme (5,5%) tek ajo e më...

Samiti i të djathtës ekstreme në Spanjë

Kryeministri hungarez Viktor Orban dhe kryeministri polak Mateusz Morawiecki kryesuan një takim të së djathtës ekstreme të zhvilluar në Madrid, ku...