te majte

Suedia mban zgjedhjet, garë e ngushtë mes së majtës dhe radikalëve të djathtë

Qytetarët suedezë po hedhin votat për zgjedhjet e përgjithshme, me garën për të formuar qeverinë e re që nuk mund të...

Ekonomi publike apo private? Çfarë preferojnë shqiptarët

Pjesa më e madhe e shqiptarëve (61.1%) mendojnë se në ekonomi pronësia duhet t’i takojë shtetit. Barometri në Euronews Albania i pyeti...

Të majtë apo të djathtë – si vetë identifikohen shqiptarët?

Gjysma e shqiptarëve (51,1%) vetë identifikohen si të majtë në bindje ideologjike, nga e majta ekstreme (5,5%) tek ajo e më...